Witamy w naszym sklepie!

Szukaj

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Administratorem Twoich danych osobowych jest Julia Szulc, z siedzibą przy ul. Sadowa 18a, 61-657 Poznań, NIP: 7812013048, REGON: 387081091.

Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania oraz przeniesienia danych, a także cofnięcia zgody na ich przetwarzanie.

Twoje dane są przechowywane tylko w celu realizacji umowy sprzedaży wynikającej z zakupu towaru w naszym sklepie oraz kontaktu z Tobą w przypadku realizacji zamówienia lub obsługi reklamacji, zwrotu lub wymiany towaru. 

Brak podania przez Ciebie wszystkich wymaganych przez nas danych osobowych stanowi lub może stanowić przeszkodę do zawarcia umowy, prawidłowego wykonywania zawartej już umowy, a w przypadku umów obowiązujących może stanowić podstawę do jej wypowiedzenia.

W przypadku wyrażenia zgody na otrzymywanie newslettera Twój adres email zostanie wykorzystany tylko do dostarczenia Ci newslettera, który będzie informował o promocjach oraz nowościach pojawiających się w naszym sklepie. Kontakt z inspektorem danych osobowych w naszej firmie jest możliwy pod adresem mailowym: hello@soba-concept.com.

Jeżeli Twoje dane osobowe zostały naruszone, masz prawo złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Jako Administrator korzystamy z różnych zewnętrznych usługodawców aby lepiej świadczyć własne usługi. Podane przez Ciebie dane osobowe zostaną przekazane:

  1. InPost Spółce z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą przy ul. Wielickiej 28, 30-552 Kraków, posiadającą NIP: 6793108059 oraz wpisaną do KRS pod numerem: 0000543759. Spółka ta świadczy dla nas usługi kurierskie związane z dostawą towaru z naszego sklepu do Klienta.
  2. SHOPLO Spółce z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie przy ul. Zygmunta Słomińskiego 7/777, posiadającą NIP: 5213630420 oraz wpisaną do KRS pod numerem: 0000417586. Spółka ta jest dostawcą aplikacji na której oparty jest nasz sklep internetowy.
  3. IFIRMA Spółka Akcyjna z siedzibą przy ul. Grabiszyńskiej 241 B, 53-234 Wrocław, posiadająca NIP: 898-16-47-572 oraz wpisaną do KRS pod numerem: 0000281947. Korzystamy z usług tej spółki za pośrednictwem systemu iFirma, w ramach którego wystawiane są faktury, które dokumentują zakupy w naszym sklepie internetowym.
  4. Rocket Science Group z siedzibą w 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308. Podmiot ten jest dostawcą usługi wysyłki newsletterów (w przypadku, gdy wyrazisz zgodę na otrzymywanie newslettera i zapiszesz się do naszej listy mailingowej).





POLITYKA COOKIES

  1. Sklep nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tak zwane „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Sklepu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Sklepu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
    • dostosowania zawartości stron internetowych Sklepu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Sklepu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
    • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Sklepu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  5. W ramach Sklepu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  6. W ramach Sklepu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
    • „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Sklepu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Sklepu;
    • pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, na przykład wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Sklepu;
    • „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Sklepu;
    • „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
    • „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Sklepu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Sklepu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  8. Operator Sklepu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Sklepu.
  9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Sklepu reklamodawców oraz partnerów.
  10. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

    Koszyk

    Twój koszyk jest pusty.

    Dokonaj swoich pierwszych zakupów

    Cena zestawu: %bundleSum%
    Anuluj